viernes, 17 de octubre de 2008

Del reflejo del rojoCuando se empieza un proyecto, cuando se tiene un hijo... sueña la madre-artista, el color de sus ojos o sus guardas, la textura de sus tapas o su piel morena.Tiene pues expectativas, tiene pues esperanzas, tienes pues...que esperar a ver cómo crece.Y "e voilà...", uno de ojos verdes y otro de seda roja, les separa un cocodrilo de tonos grises rebelde; unas guardas de papel florentino y otras de papel tivek teñido a mano con acuarelas, porque, de algo tenía que servir que Carmelina volviera a las clases de encuadernación, esta chica es una influencia fenomenal, la locura y el riesgo está servido...

Más cuadernos de la serie "Libretas de la nada", al mundo pues, hijos de Proserpina...a caminar sobre la lava.

8 comentarios:

Àngels dijo...

Hola, no te molt a vore, pero es un dubte... es podria preparar algun tipus d'enquadernació, caixeta o similar per a un CD?
(es que no entenc del tema)

Sótano dijo...

Clar que sí, no ho he fet mai, però…eixa és una bona excusa per a fer-ho i un estímul…pareix que em coneixes massa, només posar-me un "señuelo" i entre al drap…ajajaja.
Només per punt d'honor hauré de començar a plantejar-m'ho….Com ho havies pensat per tant?...
mantindre la base plàstica on s'inscrusta el cd i personalitzar la caixa.?
O millor des de zero...com les caixes protectores de llibres amb un botó central?
Uhmmmm, un altre repte…

Simbad dijo...

Cada dia quedo mas "maravillado", boquiabierto de las cosas que eres capaz de hacer.... por cierto un dia de estos charlamos por telefono.

Àngels dijo...

No se, la veritat es que tinc el Cd (bueno es un casette que tindria que passar a Cd perque tinc por de perdre el contingut), pero no havia pensat com fer-ho... supose que començar des de 0 seria el millor, pel contingut del Cd...
A mes voldria varies perque es un Cd que voldria tingueren algunes persones...
(Perdona que siga tan enigmàtica, pero es tractaria d'un regal i com no se qui llig el blog... jejeje)

Sótano dijo...

Ací tens el meu correu, cabilo@telefonica.net
Envia'm els teus dubtes, però el primer, com dius, seria passar-ho a CD. Per a això jo tire d'un bon amic Leandro Martínez de Blue Sound de Sant Vicent, que és un professional i en el seu estudi és un moment. Despúes veure quants necessites (3,5,10), i lo altre corre del meu conter, podem fer esbossos i necessites pensar-te quina imatge vols que tinga, quin aspecte...però clar, si és secret, millor m'escrius i que seguisca sent-ho fins al mateix dia de l'entrega.

Carmelina dijo...

Glo, la inspiración nace de la mezcla,
y ¿Qué mejor lugar para mezclarse que el Llar?
Me encanta tu blog.

Àngels dijo...

Gràcies Gloria.

Ferchu dijo...

gusto la frase que pones en tu blog...si no sabes te enseñare hasta que sepas...
Me gusto tu blog. Saludos de

Fernando de otro Sotano