jueves, 23 de abril de 2009

23 de abril Sant Jordi


Als incondicionals -- Regals --


Tot el que faça hui en este post un comentari --
carregarà amb un obsequi reglamentari --
del que que serà propietari --
sense desembossament monetari.







Estació termini 24 hores

(La grulla en papel Nepal de un ejercicio antiguo y la piedra a la rima también de regalo) :)

10 comentarios:

Clareta dijo...

Me'l demane! ;)
Feliç día del llibre Sótano!

amparo dijo...

Em sume a Clareta,

Feliç dia de Sant Jordi i del llibre :)

Glò dijo...

Felicitat per a totes dos.
Comence hui el projectet, a veure en què desemboca, ja que vaig vaig posar 24 hores de trajecte, deixeu-me 24 dies d'estança. :)

Clareta dijo...

Mil milions de gràcies! És un regal preciós. Pensava que seria una "garza" i resulta que és tot un senyor regal. Doblement agraida.

Em vas dir que havia d'omplir-lo... però em fa llàstima estropejar-lo. Que pava, no? Però has mimat tant fins l'últim detallet que... no sé, és quasi un tresor.

Amparo ja sap de la seua existència. El que passa és que el repartidor no ha estat eficient ;) Ho sent. En uns dies el tindrà a les mans.

Sótano dijo...

Acabe de tornar d'un viatge a Pontevedra i arribe amb ganes de res...però veure el teu comentari és una de les coses que em posa les piles....això de "garza" m'ho tens d'explicar, que em perd en els nous termes i es riuen del mi els meus fills adolescents perquè em continue quedant en el "guai" i en el "mecachis", ejejej.

I de deixar-lo en blanc res de res, ja vaig explicar en este blog que els meus quaderns tenen un dispositiu wifi que quan estan plens m'envia una comunicació perquè faça un altre, i si seguixen en blanc s'autodestruïxen...La tinta o el grafit que els han d'omplir és com l'aigua per als testets...el paper esta pres entre les tapes i es mor si no l'estampes. (que cursi em pose a voltes).

Com veuràs li he fet una implemantació que no havia fet mai, la tercera tapa i el "coloret", així que teniu els primers d'una sèrie nova, ara "Llibretes blanques"....Ni tan sols he fet fotos per a poder ensenyar-los en el blog, però espere ferne més, això si, canviaré el titule de la sèrie...podrien ser Model "Llibretes Clareta i Amparo", jejeje(No pago copy).

Clareta dijo...

Ai Sótano, eres boníssima. Lo de "garza" ve perque em pensava, m'havia imaginat ( ves tu a saber perqué) que el regalet sería un copia del que apareix a la imatge del post... És que no em sé el nom tècnic d'eixe "objecte", jejeje. Perdona'm.

És una autèntica preciositat; ja voràs com Amparo està d'acord amb mí. ;) jejejeje

amparo dijo...

Per fi hui, ha arribat el ansiat regal.
Clareta li l'ha donat a ma mare per a que me'l donara a mi.
Gràcies, Sotano, moltíssimes gràcies, és preciós, una joia, una filigrana.

Em passa com a Clareta, és tan bonic que em fa pena escriure en ell.

Sótano dijo...

Escribir en las libretas del sótano es " Conditio sine qua non" para que podais tener otras, jejeje, vosotras si que sois un tesoro.

Anónimo dijo...

necessitat de comprovar:)

Glò dijo...

Comprovat ho tens, pèro era el dia de Sant Jordi,...:P